söndag, 27. augusti 2017, España, Receptoare Satelit Digi TV, Focus Sat fara Abonament

från 27. augusti 2017 - 0:35
till 27. augusti 2022 - 3:35

España

Visa karta
100 personer som deltar
händelsebeskrivning
Focus Sat Digi TV fara abonament Spania - Canale, programe Tv Romanesti focus sat, digi tv satelit gratis fara abonament in SPANIA. Distributie rapida pe tot teritoriul Spaniei si preturi fara concurenta. 
 Vindem aparate, receptoare satelit HD cu conexiune WiFi la internet pentru receptionarea tuturor canalelor din  grila de programe Digi TV si Focus Sat totalmente GRATUIT, fara contract sau abonament lunar. Pentru buna functionare a receptoarelor avem nevoie de o conexiune minima la internet ( 1 Mb/Sec ) si antena parabolica de minim 60 cm orientata pentru Digi TV ( Intelsat 10-02, Thor 5/6 ).
ATENTIE !!!  A nu se confunda cu televiziune IPTV ( doar prin internet ) Sunt receptoare prin satelit si nu sunt probleme de imagine sacadata sau cu intreruperi, iar internetul se foloseste doar pentru decriptarea canalelor TV.
Suntem distribuitori echipamente satelit cu sediul in Madrid si oferim servicii de reparatii, intretinere si instalari antene parabolice, vanzari antene parabolice, telecomenzi, receptoare satelit, aparate Digi TV HD, Telekom Tv HD - Dolce Tv Hd, Focus Sat  HD, efectuam plati de abonamente, facem contracte noi si inlocuiri decodoare satelit defecte cu altele model nou HD sau SD.
Livram echipamente satelit in toata Spania in 48 ore direct la domiciliul clientului.
Pentru informatii comerciale si comenzi ne puteti contacta la numarul de telefon 692-586-972 si pe pagina web TELEKOM SPANIA

Receptoare Satelit Digi TV, Focus Sat fara Abonament , España händelse

Hitta fler intressanta händelser
Få rekommendationer händelse baserat på din Facebook-smak. Hämta den nu!Visa mig lämpliga händelser för migInte nu